Over ons

Safety Centre International B.V. is distributeur van een compleet pakket persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) voor toepassing in met name de bouw en industriële werkomgevingen. Omdat het om veiligheid gaat is alleen het beste goed genoeg!

Wij bedienen de (Europese) markt met diverse A-merken zoals Jalas werkschoenen,Tegera Handschoenen, Craft Functionele kleding,Bata Industrials, ProJob Workwear, Sticomfort zaagkleding, Dynamic Safety (PBM's en valbeveiliging) en Bekina Veiligheidslaarzen. Wij streven voortdurend naar verbreding en verbetering van ons assortiment en bieden naast PBM’s in toenemende mate andere producten die bijdragen aan veiligheid en gezondheid in de werk- en leefomgeving, zoals de VGM-box . Wij verkopen uitsluitend via een uitgebreid netwerk van dealers (Business to Business), waarbij goede informatievoorziening is gekoppeld aan een optimale logistieke afhandeling.

De missie van Safety Centre International B.V. kan worden samengevat als het aanbieden van een volledig pakket persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), aan de (Europese-) markt, via een distributienetwerk van dealers. Safety Centre International B.V. is een groothandel/distributeur voor diverse A-merken zoals: Jalas werkschoenen,Tegera handschoenen, Craft Functionele kleding,Bata Industrials, Dynamic Safety, Mammoet Workwear, ProJob Workwear, Bekina laarzen, Netco PVC Laarzen, StiComfort zaagkleding, SIP Protection, CrossHatch, Fento en Wock Shoes.

Safety Centre International verkoopt uitsluitend via een uitgebreid netwerk van dealers (B2B), waarbij goede informatievoorziening is gekoppeld aan een optimale logistieke afhandeling.

Safety Centre International is een dochteronderneming van Royal Reesink N.V.