Retouren

Het naleven van onze retourregels betekent voor u een snellere behandeling van uw retouren zodat wij u in de toekomst beter en sneller van dienst kunnen zijn.


Gelieve de onderstaande regels acht te nemen:


U laat een medewerker van de Customer Services Afdeling weten welke artikelen u wilt retourneren. Dit kan uitsluitend via de mail: retour@safety-centre.com of evt. via Fax: (+31) 73-622 2075. 

Als de retour wordt goedgekeurd door de afdeling Customer Services, ontvangt u per mail of evt. via de fax een retourautorisatie (RMA NUMMER) die u bij de retour voegt. In de mail treft u een Word document die u dient in te vullen met het door ons toegevoegde RMA nummer. Dit document dient u te printen en zichtbaar op de retourverpakking te plakken. 

U stuurt de retour binnen 10 werkdagen naar ons adres met het bovenvermelde document duidelijk zichtbaar met het RMA Nummer zichtbaar op de verpakking. 

Eventueel extra retour gestuurde goederen die niet op de retourbon staan vermeld worden niet geaccepteerd. Hiervoor dient u een nieuwe retourbon aan te vragen alvorens u de goederen naar ons verstuurd. 

Evt. klachtparen worden afgehandeld volgens de garantiebepaling zoals omschreven in de Algemene Voorwaarden. 

AFLEVERADRES RETOUREN:
Safety Centre International B.V.
Magazijn Apeldoorn / Afdeling Retouren
Ecofactorij 20
7325 WC Apeldoorn 


Wij accepteren geen goederen* die:

  • niet vermeld staan op de retourautorisatie,
  • niet voldoende zijn gefrankeerd,
  • niet in de originele verpakking zitten,
  • vuil, gekreukeld, geborduurd, bedrukt of gedragen zijn,
  • meer dan 1 maand na factuurdatum geretourneerd worden,
  • niet meer in de collectie zitten. 
     

* met uitzondering van garantieclaims;

Gelieve er ook steeds rekening mee te houden dat aanvaardbare kleurverschillen bij één of dezelfde kleur / of hetzelfde artikel mogelijk zijn. Het is ook de verantwoordelijkheid van de klant om de te ontvangen goederen zelf te controleren voor gebruik en verwerking, zelfs wanneer de goederen rechtstreeks naar een drukker of borduurder worden verstuurd.

 
Ook wanneer Safety Centre International de verkeerde goederen heeft verzonden ligt de eindverantwoordelijkheid van controle steeds bij de klant. 


Wij zullen deze procedure strikt volgen en worden er geen uitzonderingen toegestaan. Indien wij een retour ontvangen waarbij de regels niet gerespecteerd werden, worden de goederen teruggestuurd op uw kosten. Indien u vragen heeft omtrent de RMA procedure, kunt u ons bereiken via: 
Customer Services: Tel. (+31) 73-6221790 of per mail: retour@safety-centre.com 

 

Download RMA Formulier SCI